Εντυπωσιακός μετασχηματισμός των χώρων σας με χαμηλό κόστος.

Θέλετε να δημιουργήσετε έναν νέο χώρο με σύγχρονη αισθητική?

 

Μήπως να ανακαινίσετε έναν υπάρχοντα χώρο προσδίδοντας του νέα, εντυπωσιακή εικόνα, με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα?

θα αξιολογήσω το χώρο σας και τις επιθυμίες για την αναμόρφωσή του και θα σας παρουσιάσω προτάσεις για τον μετασχηματισμό του με βάσει την παραδοσιακή ή τη σύγχρονη αισθητική ή συνδυάζοντας αρμονικά στοιχεία και από τις δυο.

Όλες οι εργασίες που θα αλλάξουν το χώρο σας εκτελούνται με γνώμονα την βέλτιστη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής, αποφεύγοντας έξοδα χωρίς να συγκριθούν όλες οι επιλογές.

Στόχος η δημιουργία ενός τελικού αποτελέσματος αντάξιου των προσδοκιών του πελάτη με σεβασμό στο ποσό που επιλέγει να δαπανήσει.

Προοπτική σχεδιασμού:

Η βασική μου εστίαση κατα την δημιουργία ενός καινούριου, ή ανακαίνισης υφιστάμενου χώρου είναι να το κάνω να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρον, ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα.

 

Λαμβάνοντας υπόψη τι θέλουμε να επιτύχουμε με αυτόν τον χώρο και πού βρίσκεται αυτός ο χώρος. Θέλουμε να εστιάσουμε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική αισθητική της τοποθεσίας? Θέλουμε να κάνουμε έναν συνδυασμό παραδοσιακής και σύγχρονης αισθητικής.

  

Ψάχνω μόνο την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Αποφεύγουμε έξοδα χωρίς να συγκριθούν όλες οι επιλογές.

 Πάντα έχω μια σταθερή και αιτιολογημένη απάντηση σε όλες τις παραμέτρους που εξετάσαμε πριν από οποιαδήποτε απόφαση.

Υπάρχουν 1000 παραδείγματα που ξοδεύουν πολλά και το τελικό τους αποτέλεσμα δεν αξίζει καν να δούμε τις φωτογραφίες τους!